Antiek Engels Bureau Te Koop

Antiek Engels Bureau Te Koop. Vintage betekent gewoon oud, zonder de nadruk te leggen op de specifieke leeftijd. Naast onze bestaande artikelen zoals meubels, verlichting en decoratie maken wij ook voor u de gewenste meubelen of lampen op maat omdat wij beschikken over … Stuur een mail voor de actuele beschikbaarheid. Beste bezoeker, welkom in onze shop.

Bureau Massief Grenen Kleur Walnoten Pipilo 19 Afmetingen 78 X 182 X 54 Cm H X B X D

Uitgelicht Bureau Massief Grenen Kleur Walnoten Pipilo 19 Afmetingen 78 X 182 X 54 Cm H X B X D

Uit het assortiment sinds 29 april 2016. (mijn vader is te oud, en kan ze niet verstaan met gebrekkig engels van hun kant). Wij zijn een bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is op de interieur markt en bieden u een zeer grote collectie lampen, buiten verlichting, meubelen, glazen lampenkappen en maatmeubelen.

Wij zijn een bedrijf dat al ruim 40 jaar actief is op de interieur markt en bieden u een zeer grote collectie lampen, buiten verlichting, meubelen, glazen lampenkappen en maatmeubelen.

Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen skype en whatsapp. Het zit sta bureau is eenvoudig te bedienen en. Vintage betekent gewoon oud, zonder de nadruk te leggen op de specifieke leeftijd. Koop en verkoop curiosa op marktplaats. We komen ze ophalen tegen een eerlijke prijs. Die ik via marktplaats te koop heb aangeboden, cash betalen.

Bureau Massief Grenen Kleur Walnoten Pipilo 19 Afmetingen 78 X 182 X 54 Cm H X B X D

Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met ziggo bapp. Legplanken uitneembaar en in hoogte verstelbaar. Fraai gefineerd met mahoniehout en afgewerkt met bloemmotiefjes en een afgeronde kap. Om te bellen via wifi gebruiken steeds meer mensen skype en whatsapp. Uit het assortiment sinds 29 april 2016. (mijn vader is te oud, en kan ze niet verstaan met gebrekkig engels van hun kant). Naast onze bestaande artikelen zoals meubels, verlichting en decoratie maken wij ook voor u de gewenste meubelen of lampen op maat omdat wij beschikken over … Antiek betekent dat het meer dan 100 jaar oud is. Daarom zijn we sinds 29 april 2016 gestopt met ziggo bapp. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vintage betekent gewoon oud, zonder de nadruk te leggen op de specifieke leeftijd.